Menu
Szukaj
Wpisz tekst




Informacje


Polityka prywatności

Przechowywanie i ochrona informacji
Dane osobowe zawarte w formularzach przechowujemy i przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późniejszymi. zmianami).
Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na naszym serwerze w sposób zapewniający właściwą ochronę. Pełen dostęp do bazy danych posiada jedynie niewielka liczba uprawnionych osób zajmująca się administracją bazy.

Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych
Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia. Użytkownik może uzyskać dostęp do swoich danych po uprzednim pisemnym wniosku w tej sprawie.

Zakres udostępniania informacji o użytkowniku
Jako właściciel bazy danych osobowych, nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika.

Zmiany w zasadach ochrony prywatności
Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego serwisu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w zasadach ochrony prywatności. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników wysyłająć odpowiednie informacje.

 


Koszyk
Kosz jest pusty
Logowanie
Email:

Hasło:


Komunikaty
- Start sklepu - Uruchomiliśmy sprzedaż naszych towarów poprzez sklep inte ...Więcej

[ Wszystkie komunikaty ]
Ostatnio dodane
Bateria oryginalna Lenovo do ThinkPad X200 7800mAh
Bateria oryginalna Lenovo do ThinkPad X200 7800mAh

Cena brutto: 541.20 PLN


Bateria oryginalna Asus do A9 4800mAh
Bateria oryginalna Asus do A9 4800mAh

Cena brutto: 404.67 PLN


Bateria oryginalna Toshiba do Satellite P200/L300 6000mAh
Bateria oryginalna Toshiba do Satellite P200/L300 6000mAh

Cena brutto: 429.27 PLN


Popularne
Zasilacz oryginalny Liteon 19V/4.74A 90W  wtyk.5,5x2,5mm
Zasilacz oryginalny Liteon 19V/4.74A 90W wtyk.5,5x2,5mm

Cena brutto: 134.07 PLN


Zasilacz oryginalny Liteon 19V/4.74A 90W  wtyk.5,5x2,5mm
Zasilacz oryginalny Liteon 19V/4.74A 90W wtyk.5,5x2,5mm

Cena brutto: 134.07 PLN


Zasilacz oryginalny Liteon 19V/4.74A 90W  wtyk.5,5x2,5mm
Zasilacz oryginalny Liteon 19V/4.74A 90W wtyk.5,5x2,5mm

Cena brutto: 134.07 PLN


Informacje


Strona głowna | Polityka prywatności

Oprogramowanie sklepu: strony internetowe - netidea.pl
Copyright (C) 2002-2011
Strona została wygenerowana w czasie: 0.027 sek.